MANİSA / KULA - Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi

KULALI GENÇLERDEN İSTİKLAL MARŞI KOREOGRAFİSİ

Şbt

Okulumuzda 26 Şubat 2024 tarihinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula İtfaiye Amirliği'nin katılımıyla yangın tatbikatı yapılmıştır. Yangın sireninin çalmasıyla birlikte okul binamızın çok kısa sürede tahliye edilerek başlayan tatbikatın ardından Kula İtfaiye Amiri Vehbi KOÇ tarafından öğrencilerimize yangın ve acil durumlar esnasında ve sonrasında yapılacaklar ile ilgili bilgi verilmiştir. Yangın söndürme eğitimi esnasında öğretmen ve öğrencilerimiz yangın söndürme çalışmasına ciddiyetle katılım sağlamışlardır.

Kas

Okulumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ile Atamızın izine, izimizi bastık.

Kas

Okulumuz Tarih Öğretmeni Emine Duran Çelik'in Kulüp Etkinlikleri Kapsamında esnaf ziyareti yapıldı.

Kas

2023-2024 okul aile birliği toplantısı okulumuz konferans salonunda 6 Kasım 2023 tarihinde yapıldı.

Tem

Yunus Emre Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor. 1937'den beri devam eden Kula'nın en köklü okulu olmanın ve şehrin merkezinde her yere yakınlığıyla siz öğrencilerimizin tercihlerinde öncelikli olarak yer almak istiyor. Ahlaklı ve dürüst bir nesil yetiştirmek için öğretmenlerimiz sizleri okulumuza bekliyor...

Mrt

28.02.2020 Cuma Günü Sivil Savunma Haftası Sebebiyle Okulumuzda Kulüp Danışman Öğretmeni ve Kulüp Öğrencileri Tarafından Yangın ve Kurtarma Tabikatı Yapılmıştır. Katkılarından Dolayı Kula İtfaiye Ekibine Teşekkür Ederiz.

Şbt

Okulumuz ve İlçe sağlık müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimize yaklaşan grip tehlikesine karşı bilgilendirme yapıldı. Hastalığın evreleri ve bulaşma yolları hakkında bilgi verildi.

Şbt

MANİSA HER YERDE OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BAHÇESİNDEKİ ETKİNLİĞE İLÇE KAYMAKAMIMIZ,MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ ile OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ KATILDI.

Ock

Kan ver hayat kurtar kampanyası kapsamında 14/02/2020 tarihinde, ilçemiz HACI ÖMER ÖZBOYACI MTAL binasında, kan verme kampanyasına destek olmak üzere buluşuyoruz.

Mrt

2019-2020 eğitim öğretim sürecinde başvuru yaptığımız BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI için üzerimize düşeni gayretle yapıyoruz.

Şbt

ÖĞRENCİMİZ MELİKE TAŞDELEN MANİSA VALİLİĞİ MANEP 2023 PROJELERİ KAPSAMINDA MANİSANAT yarışmasında HAZIRLADĞI ESER İLE İL 5.OLARAK OKULUMUZU VE İLÇEMİZİ GURURLANDIRDI.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Şbt

Okul voleybol takımımız Manisa genelinde yapılan turnuvada önce grubunda 1.olarak İl Finallerine Katılmaya hak kazandı.Finalde Turgutlu'da özel bir liseye maglup olan takımımız yeniden il 2.si olarak başarısını yineledi.

Nis

Müzik kulübü öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programda şiirler,şarkılar,eğlenceli yarışmalar ile baharın gelişi kutlandı.Öğrenciler tarafından beğeni ile karşılanan etkinlik birlik beraberlik halayı ile sona erdi.

Kas

Kutlu doğum haftası ve Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen ödüllü yarışmalardaki dereceler şu şekilde oluşmuştur.